Fibra Paardenvoeders

Aanbevelingen

Iedere dag smeer ik haar manen in en ze schuurt niet meer!
Linda

Mijn 27 jarige Haflinger had opeens last van jeuk aan haar manen sinds 2 jaar. Ze krijgt een poedermix deze heeft even gewerkt maar in mei begon ze toch weer te schuren. Toen kwam ik de anti itch crème tegen en dit werkt!!!! Iedere dag smeer ik haar manen in en ze schuurt niet meer.

Het is super voer!
Tina Schoo
Het is super voer. Ik voer vanaf de maand Maart de Fibra anti itch, en ga na de zomer weer over op de Fibra premium.
Mijn paard heeft zomer eczeem, ik gebruik ook de anti itch crème. En spuit daarna dagelijks anti vliegen spul over zijn manen, en daar hou ik het goed mee in de hand.
Hij is al 22, maar dat merk je alléén aan zijn witte wenkbrauwen !!! 😂
Luuk zit zoveel beter in zijn vel, energie, vacht en mooi in zijn bespiering.
Jaqueline & Luuk

Mijn ruin Luuk staat al een tijd op Fibra premium en met wisseling van de seizoenen en in de wintermaanden vulde ik dit aan met een vitamine / mineralen brok.
Heb meerdere merken geprobeerd en het was niet slecht alleen ook niet top.
Alsof er nog iets miste.
Zeker begin dit jaar zat ik best in de rats toen bij Luuk de diagnose diastasen werd vastgesteld en hij niet goed in zijn vel zat.

En toen was daar ineens de Balancer van Fibra 💚.
Wat een TOP product.
Luuk krijgt nu de Balancer Premium samen met de Fibra en hij doet het super.
Zit zoveel beter in zijn vel, energie, vacht en mooi in zijn bespiering.
Ook merk ik dat hij met trainen sneller los is en sneller hersteld.

Echt ik raad dit product aan iedereen aan die een Balancer brok aan zijn / haar paard voert.

De laatste maand van de zomer kon hij zonder deken staan!
Indra & Jake 

Afgelopen zomer kreeg mijn pony Jake de diagnose zomereczeem. Na veel getob en gedoe ben ik deze crème tegen gekomen. 2x per dag ingesmeerd en op dieet (helaas at mijn pony de fibra anti-itch niet en hebben we ander voer moeten zoeken). Daardoor werd zijn jeuk een flink stuk minder en kon hij de laatste maand van de zomer zonder deken staan!
Nu we zo'n zachte winter hebben ben ik in januari al begonnen met 2x per week smeren en de schilfertjes die waren ontstaan zijn nu weer weg.

Transformatie Whizz
Annabel Peer-Stevens
& Wizz

Op de foto zie je Wizz verleden jaar herfst (2020) toen ik hem net had en nu!
De Fibra (Anti itch) die hij krijgt doet hem zichtbaar goed! Wizz wordt in mei 4 jaar. We doen samen veel grondwerk (Parelli) en wat dressuur aan de hand. Ik heb hem gekocht toen hij 2,5 jaar oud was. Hij zat niet zo lekker in z'n vacht, schuurde weleens. Rond februari/maart begon hij echt jeuk te krijgen, en ben ik begonnen met allerlei middeltjes, die weinig voor hem deden.
Uiteindelijk kreeg ik op Equiday een proefverpakking Fibra Anti-itch. Hij lustte het graag, dus ben ik Fibra gaan voeren. Hiermee knapte zijn vacht erg op, ik merkte echt verschil.
Hij zit lekker in z'n vel ,is fit en groeit mooi op. Momenteel krijgt hij ook immunotherapie tegen zijn allergie en voer ik de Anti itch bij om hem te ondersteunen.

1 2 3 12
1
Hoi, vertel waar kan ik je mee helpen?
Powered by