Fibra BALANCER!

Wat leuk dat je hebt doorgeklikt voor meer informatie over onze nieuwe producten!

In 2022 komen we met een Fibra Premium Balancer en een Fibra Anti-itch Balancer.
Het is de bedoeling dat de Balancer in combinatie wordt gevoerd met onze Premium of Anti-itch.

Maar we hebben ook rekening gehouden met paarden en pony’s die niet goed tegen luzerne kunnen. De Balancer is namelijk luzerne vrij.

Ontstaan Fibra Balancers

Wij zijn er van overtuigt dat het voeren van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten nog altijd het gezondst is voor paarden en pony’s.

Echter is dit voor sommige niet haalbaar om de geadviseerde hoeveelheid Fibra Premium of Anti-itch te voeren. Van de Anti-itch  adviseren we namelijk om 240 gram per 100 kg lichaamsgewicht te geven om de speciale ingrediënten optimaal hun werk te laten doen. Als je deze hoeveelheid niet kunt geven zullen de speciale ingrediënten minder goed hun werk kunnen doen. Dat vinden we ontzettend zonde, we willen met ons voer namelijk zoveel mogelijk paarden en pony’s met gezondheidsproblemen helpen.

Ook voor paarden en pony’s die maar één keer per dag een aanvullend voer gevoerd krijgen is de hoeveelheid Fibra voor de dagelijkse behoefte soms te veel. Wat bijvoorbeeld bij veel Paddock Paradise accommodaties het geval is.

In deze gevallen kun je de bijpassende Balancer gebruiken om de vitamines en mineralen in de Fibra Premium of Anti-itch aan te vullen.

Denk met ons mee!

Op de achtergrond hebben we de twee Balancers al uitgebreid getest en onderzoek gedaan. Maar we zijn voor de laatste puntjes ook benieuwd naar jouw mening. Wil jij onze Premium of Anti-itch Balancer testen bij je paard/pony en/of meedenken vul dan ons formulier in.

Blijf op de hoogte door ons te volgen!

Via onze kanalen en nieuwsbrief zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Fibra Balancers en natuurlijk bekend maken wanneer je hem kan kopen.