Coming soon | Fibra Balancers!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

JA! Je leest het goed binnenkort komen we met een Fibra Premium Balancer en Anti-itch Balancer. De Balancers zullen luzerne vrij zijn en ze sluiten precies aan op onze Premium en Anti-itch ruwvoermixen. Voer je echter liever geen luzerne dan kan je de Balancer ook apart voeren met een ruwvoermix zonder luzerne.

Ontstaan Fibra Balancers

Wij van Fibra zijn er natuurlijk nog steeds van overtuigt dat voedingsstoffen uit zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten halen het gezondst is voor paarden en pony’s.

Echter kregen we regelmatig de feedback dat de geadviseerde hoeveelheid voor sommige eigenaren en/of paarden/pony’s niet haalbaar was.

Met name van de Anti-itch kan niet altijd de geadviseerde hoeveelheid gevoerd worden om de speciale ingrediënten optimaal hun werk te laten doen. Dat vonden we natuurlijk ontzettend jammer!

We willen met ons voer zoveel mogelijk paarden en pony’s met gezondheidsproblemen helpen.

Met de Premium en Anti-itch Balancer kun je nu onze Fibra Ruwvoermixen aanvullen naar de persoonlijk behoefte van jouw en je paard.

Denk met ons mee!

Op de achtergrond hebben we de twee Balancers al uitgebreid getest en onderzoek gedaan. Maar we zijn voor de laatste puntjes ook benieuwd naar jouw mening. Wil jij meedenken vul dan ons vragen formulier in en maak kans op een proefverpakking.

Blijf op de hoogte & volg ons!

Via onze kanalen en nieuwsbrief zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Fibra Balancers en natuurlijk bekend maken wanneer je hem kan kopen. Dit zal

Bestel eenvoudig en snel