Ontdek ook dat onze crème ECHT werkt!

Er zijn al veel paardeneigenaren die onze crème al gebruiken. Wij vroegen hen hun ervaring te delen om ook jouw te overtuigen!

Liever onze crème eerst (zelf) testen? Bestel dan een proefpotje voor € 2,50 Wanneer je daarna een pot besteld ontvang je de € 2,50 terug met een kortingsbon! 

Deel ook jouw crème ervaring!

Gebruik je al onze crème en wil je ook anderen inspireren? Deel jouw ervaring dan ook en ontvang een kortingsbon voor je volgende pot crème!

Lees hier de Anti-itch crème ervaringen van anderen! 

Ik ben 1,5 jaar geleden begonnen met Fibra te voeren omdat mijn pony zodra het weer, weer beter werd begon te schuren. Complete manen weg, begin staart weg geschuurd. Ik was al een aantal jaren aan het zoeken naar wat het beste was voor hem. Suikers weglaten, andere merken, andere ingrediënten uitpluizen en weglaten. Maar niks had echt effect. Toen ben ik begonnen met Fibra te voeren en vorig jaar zomer was al aanzienlijk verschil in schuren, het was nog niet compleet over. Deze zomer heeft hij bijna niet geschuurd, ik heb hem nog pas geleden een eczeem deken erbij gehaald. En samen met het voer gaat het nu super goed. Terwijl hij jaren geleden de deken al compleet kapot zou hebben geschuurd. Met dit voer zie ik echt het verschil, ik ben heel erg blij ermee dat er al zoveel positieve verandering is. Het heeft natuurlijk tijd nodig, maar over een tijdje zie je verschil!

Tatjana

We zijn eerst begonnen met de Anti-itch crème daar waren we zo tevreden over dat we nu ook over zijn gestapt naar de Anti-itch Balancer Ze staat nu nog steeds zonder eczeem deken en schuurt vrijwel niet meer.

Angelique Hooijen

Mijn paard heeft heel erg last van zomereczeem. Sinds het ontdekken van de Anti-itch crème, is dat zo verbeterd en hersteld de huid mooi! Heel blij mee!!

Camar

Ik ben begonnen met Fibra voeders omdat mijn fjord vaak deed schuren.
Ondertussen krijgen al mijn paarden het en doen het er super goed op en vinden het erg lekker!

Wij zijn ook blij dat Fibra Diervoeders onze 3 daagse dressuurwedstrijd op Pension- en Dressuurstal De Cavalier wil sponsoren!

Kayleigh

Sinds vorig voorjaar ben ik begonnen met het voeren van de Anti-Itch en de Anti-Itch Balancer omdat mijn Belgisch trekpaard ineens begon te schuren. In de zoektocht naar een compleet voer wat laag is in suikers en zetmeel kwam ik Fibra tegen en ik ben hier zeer tevreden over! Het schuren is gestopt en, belangrijker nog, niet meer terug gekomen. Wel heb ik haar de eerste periode ook behandeld met de Anti-Itch crème wat zichtbaar verlichting gaf. In de wintermaanden heb ik de Premium gevoerd en nu het voorjaar weer begint gaan we weer over op de Anti-Itch. Ook onze oude fjord van 26 doet het heel goed op dit voer, waar hij door tandproblemen niet meer voldoende ruwvoer op kan nemen wordt dit nu mooi aangevuld met de premium en ook hij eet het graag en doet het er goed op.

Nanneke

Onze Connemara pony is op haar 5e uit Ierland gekomen en bleek helaas zomereczeem te hebben. Na eerst wat verschillende voersoorten uitgeprobeerd te hebben kwamen we bij Fibra. Inmiddels krijgt ze dit voer alweer 7 jaar en ze doet het er erg goed op. In combinatie met een eczeemdeken en de Anti itch crème hebben we de zomereczeem goed onder controle.

Barbara Enting

Mijn 25 jarige Fell pony had last van jeuk bij de manen en staart. Na het gebruik van de Fibra Anti itch crème gaat het een stuk beter en schuurt ze niet meer, de huid geneest en haar manen beginnen weer te groeien. Beslist een aanrader! Ben er heel blij mee.

Florine

Ons paard had veel last van kriebel op zijn hoofd en manen. We zijn in contact gekomen met Fibra op Horse Event en kregen hele fijne uitleg over de crème en voeding. Zijn hoofd en manen zien er nu weer heel goed uit en hij eet met heel veel plezier elke dag zijn Premium! Bedankt voor alle adviezen.

Mariska van 't Wout

Mijn 27 jarige Haflinger had opeens last van jeuk aan haar manen sinds 2 jaar. Ze krijgt een poedermix deze heeft even gewerkt maar in mei begon ze toch weer te schuren. Toen kwam ik de anti itch crème tegen en dit werkt!!!! Iedere dag smeer ik haar manen in en ze schuurt niet meer.

Linda
Het is super voer. Ik voer vanaf de maand Maart de Fibra anti itch, en ga na de zomer weer over op de Fibra premium.
Mijn paard heeft zomer eczeem, ik gebruik ook de anti itch crème. En spuit daarna dagelijks anti vliegen spul over zijn manen, en daar hou ik het goed mee in de hand.
Hij is al 22, maar dat merk je alléén aan zijn witte wenkbrauwen !!! ????
Tina Schoo

Afgelopen zomer kreeg mijn pony Jake de diagnose zomereczeem. Na veel getob en gedoe ben ik deze crème tegen gekomen. 2x per dag ingesmeerd en op dieet (helaas at mijn pony de fibra anti-itch niet en hebben we ander voer moeten zoeken). Daardoor werd zijn jeuk een flink stuk minder en kon hij de laatste maand van de zomer zonder deken staan!
Nu we zo'n zachte winter hebben ben ik in januari al begonnen met 2x per week smeren en de schilfertjes die waren ontstaan zijn nu weer weg.

Indra & Jake 

De crème is echt AMAZING! Geeft mijn pony super veel verlichting en hij heeft weinig jeuk.
Het voer is ook top maar vond mijn pony op een gegeven moment niet meer lekker en at alleen de "lekkere" stukjes uit.

Indra

Ik gebruik de crème op de staartwortels van mijn paarden.
Wat vettig, maar goed te smeren.
En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de jeuk weg is! 🙂

Dominique Blokhuis

Vanaf het moment dat ik mijn paardje heb gekocht, kwam ik er al vrij snel achter dat mijn paardje last had van zomereczeem. Ze had zo veel last van de jeuk, dat ze zichzelf vaak tot bloedens toe open schuurde. Na 9 jaar geëxperimenteerd te hebben met allerlei middelen - van dekens tot crèmes en cortisonespuiten - ben ik op aanbevelen van een vriendin terecht gekomen op fibra-paardenvoeders.nl. Daar heb ik de anti-itch crème en de fibra anti-itch voeder besteld. Al vrij snel merkte ik duidelijk verschil! Mijn paardje had minder jeuk en de wondjes heelden sneller. Ik smeerde de crème elke avond bij zonsondergang op alle geschuurde wondjes. Daarnaast gaf ik het voer twee keer per dag door het normale voer heen. Mijn paard heeft er nog nooit zo goed uitgezien als nu! Ik beveel deze producten zeer zeker aan voor mensen die ook opzoek naar een goede oplossing voor zomereczeem bij hun paarden. Niet alleen de producten zijn top, maar ook de aangeboden service die ik kreeg was super. Ze zijn bereikbaar via WhatsApp en reageren onmiddellijk. Ze denken mee en konden mij helpen met alle vragen die ik had omtrent de producten.

Angie 

Dankzij Fibra Anti-itch créme was Olle gelukkig weer de oude en schuren is verledentijd. Olle had veel last van staart- en maneneczeem.

Erik
& Olle

De Anti-itch creme zorgde ervoor dat het zacht en soepel werd. Het beviel ons enorm goed.

Jannet
Rozeta

Ik heb enorm veel geprobeerd, helaas werkte niet veel. Tot ik Fibra anti-itch crème probeerde. Het werkte perfect!

Susanne
& Duck

De Fibra Anti-itch crème werkt super! Geen jeuk meer en alle wondjes zijn weg! Niets werkte maar deze crème werkte binnen een week. Blije pony en blij baasje!

Nicole Vos
eigenaresse Diesel

Deze crème werkt echt super! Sinds ik de crème gebruik staat Withney super rustig in de wei, zonder constant te rollen en met haar hoofd te schudden. Volgend seizoen gebruik ik het zeker weer!

Annemiek
en Withney

Over de Fibra Anti-itch crème kan ik alleen maar zeer lovend zijn. Binnen een paar dagen zag ik grote verandering bij mijn shetlander, die al tien jaar extreme zomereczeem heeft. De wonden genezen enorm snel, hij is zijn onrust tijdens de knutten uren kwijt en hij lijkt veel relaxter. Ik sta echt versteld van het resultaat.

Manon
& Kuifje

De jeuk verdwijnt snel met de Fibra Anti-itch crème, de huid geneest sneller en haar haren groeien sneller terug. Pas had ze, door een inschattingsfout van onze kant, heel haar buik stuk geschuurd. Direct de crème er op gesmeerd, de jeuk ging weg en na een week kwam de vacht al terug. Dat konden we mooi vergelijken omdat ze ook een wondje op haar bil had. Daar zat na 4 weken nog geen haren op, terwijl op haar buik echt na een dikke week al haargroei te zien was.

In haar manen werkt het ook fijn. Gelukkig schuurt ze ook daar helemaal niet meer. Normaal gesproken had ze nu al geen manen meer gehad maar nu heeft ze een volle bos.

Haar voer was al aangepast (van de brok naar de muesli), maar we gaan over op het Fibra Anti-itch voer en hopen dat dat net het laatste duwtje is.

Maar vooral het uitblijven/snel verdwijnen van de jeuk zijn we al heel blij mee!

Warme groet
Nancy

Nancy
en Faye

Het duurde even maar de Fibra Anti-itch crème doet erg goed zijn werk! Hij schuurt niet meer en zijn huid is weer zacht. Echt niemand kon ons tot nu toe een goede oplossing bieden, dus we zijn jullie nu al heel dankbaar!

Ellen
eigenaresse PRE Aludo

De Fibra crème bevalt heel goed. Lars heeft echt profijt van Fibra Anti-itch crème. Ik zie nu al weer manen komen op plekken die hij helemaal had open geschuurd. Tevens is een plekje op zijn bil helemaal dicht.

Eigenaresse Lars

Ik gebruik de crème nu ongeveer een week bij mijn paard. Helemaal geweldig! Ze heeft zich niet meer geschuurd al na de eerste dag gebruik. Ik heb al jaren werkelijk alle smeersels en supplementen geprobeerd, voor honderden euro's, maar ze bleef zich schuren aan manen (helemaal eraf), staart en onder de buik. Ze is nu veel rustiger en alleen dat al vind ik fijn. De manen beginnen gelukkig weer een beetje bij te groeien. Ik ben helemaal blij!

Claudine
en Wenoah

Graag wil ik mijn ervaring hier kwijt over de Fibra Anti-itch crème. Toen ik begon met smeren

verdwenen de korsten en iets later begonnen de haren terug te groeien. Dat blijft nog steeds goed gaan en ondertussen is de staart al een stuk gegroeid. Ik ben echt zo super blij dat mijn paardje zich weer helemaal fijn kan voelen zonder jeuk!

Roxanne
& Buck

De crème is fantastisch! Ik had vorig jaar de dierenarts erbij moeten halen. Ik heb mijn paard nu een jaar en toen ik haar net een paar maanden had begon ze al haar manen eraf te schuren. De korsten stonden op haar hals, en haar staart was van de bovenkant ook kaal...

Dit jaar een exceemdeken gekocht, omdat ik het niet nog een keer wilde...maar ik vind het ( mijn gevoel ) zo zielig als ze met die hitte met zo'n ding om staan. Maar goed dat was dan niet anders...tot mijn vriendin me getagd had in jullie bericht van de crème. Ik dacht niets te verliezen, maar het zal wel weer één van de vele "anti jeuk" dingen zijn. Maar toch blijven we proberen. Hahaha!

Maar eigenlijk gelijk al na het smeren stopte ze ook met het schuren!! Ze is een fries x andalusier dus ze heeft echt prachtige manen! Mijn hoop om die weer terug te zien is weer helemaal terug! Super bedankt voor het maken en verkopen van dit product!

Ik heb het meteen ook doorgeven aan nog wat mensen waarvan hun paarden ook schuren!

O en het voer vind ze heerlijk! Gewone lucerne laat ze eigelijk liggen, eet ze alleen de biks eruit. Maar dit wordt helemaal opgegeten!

Sabrina
eigenaresse Kelsi

Ik ben erg blij dat Fibra Anti-itch zijn werk doet! Had van alles geprobeerd maar zonder succes.

Carolina

Vorig jaar kwamen we erachter dat mijn verzorgpony aan behoorlijk zomereczeem lijd en de eerste stappen werden genomen.

De eerste zalf die we er op smeerden leek zijn werk niet goed te doen. Het verbeterde iets, maar niet veel. Iets veel later in het seizoen kwam ik via via bij Fibra Anti-itch crème terecht. Op goed geluk toch een potje gekocht (ondanks dat het al laat in het seizoen was), en dat leek toen toch al goed te helpen! Dit jaar direct met Fibra begonnen toen we de eerste wonden aantroffen, en wat een prachtig resultaat geeft het! Vorig jaar schuurde ze zich nog helemaal open, maar dit jaar heeft ze, ondanks wat plekjes, er helemaal geen last meer van! Ze schuurt wel, maar ze schuurt zich niet meer open. Waar ze vorig jaar de staart en manen kam helemaal open had geschuurd, is nu alles zo goed als heel! Madam is een stuk rustiger en vrolijker en we zijn zover dat we dingen kunnen ondernemen! Zo fijn!

Onwijs dankbaar dat Fibra bestaat!"

Yara
verzorgster Norah

Helemaal super werkt de Fibra Anti-itch crème! Mijn haflinger schuurt helemaal niet meer, vanaf de eerste dag al niet meer dat we deze crème gebruiken!

Yvonne
en Haflo

De crème bestrijdt de eczeemsymptomen beter dan enig ander product dat ik heb gebruikt!

Margriet
& Jildou

Yeah de Fibra Anti-itch crème doet echt zijn werk! Afgelopen zomer haar staart en manen helemaal ingesmeerd en zie het resultaat. Vorig je was het echt heel erg, bijna tot bloedens toe!

Alvera
eigenaresse Zamira

Wat een top spul is het zeg! Ik ben helemaal enthousiast over de Fibra Anti-itch crème! Heb iedereen in mijn omgeving het al aangeraden! Smeer het om de dag in, echt op de staart wortel en op de haaraanzet bij de manen, door middel van scheiding maken. Zie het verschil!

Kaylee