\e07a

Fibra Paardenvoeders

Ervaringen 

Vele verschillende paardeneigenaren maakten al de overstap naar Fibra. Graag delen ze hun ervaring ter inspiratie!

Wil jij jouw paard of pony op een natuurlijke manier voeren? Of loop je tegen gezondheidsproblemen aan neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat Fibra voor jouw paard of pony kan betekenen. 

Voer je al Fibra? Help ons dan door ook jouw ervaring hier te delen! 

Mijn merrie Yfke had last van eczeem maar omdat ze ook een prachtig veulen aan de voet heeft vond ze het spannend om van de merriebrok af te stappen.
Het eczeem werd echter zo erg dat ik het niet langer kon aanzien. Daarom besloot ik toch over te stappen op Fibra Anti-itch aangevuld met Fibra premium om voldoende energie te leveren voor de melkproductie.
Nu twee weken later liet ze ons enthousiast weten dat het super gaat met haar merrie en veulen. Het eczeem is al voor 90% weg  en ze verwacht dat het geheel zal wegtrekken.
Groetjes Coco!

Dankzij Fibra Anti-itch créme was Olle gelukkig weer de oude en schuren is verledentijd. Olle had veel last van staart- en maneneczeem.

Erik
& Olle

De Anti-itch creme zorgde ervoor dat het zacht en soepel werd. Het beviel ons enorm goed.

Jannet
Rozeta

In mei 2011 kochten wij onze fjord een ruin van toen 4 jaar. De verkoopster vertelde eerlijk dat hij zomers veel last heeft van knutmuggen.

Maar we waren op slag verliefd en namen dat voor lief. Eenmaal thuis moest hij nog een tijdje op stal staan waar hij behoorlijk schuurde. Zijn staart was bovenop behoorlijk beschadigd en zijn manen waren ook niet onbeschadigd. Toen hij naar het land ging zat hij wel eens bovenop zijn kont te schuren. Echt zielig......

Ik en mijn dochter namen ons voor om er alles aan te doen om hem beter in zijn vel te krijgen. We hebben heel internet afgestruind en kwamen toch wel tot de ontdekking dat je met een deken een hele hoop kan doen. Maar ook voeding is een heeeel belangrijk aspect. Ik weet niet meer hoe ik er bij kwam maar opeens zag ik Fibra en kreeg ik mailverkeer met Inge. Zij vertelde mij dat ik het best eerst met Fibra Anti-Itch kon beginnen en daarna Fibra Premium. Ik zal je vertellen, Co onze fjord vond het heerlijk voer, het ziet er ook prima uit. Hij knapte echt op! En toen het weer zomer werd hadden wij een fjord met staart en manen. Als hij op land gaat krijgt hij van te voren Fibra Anti-Itch en als hij van land af komt Fibra Premium. Wij zijn super blij dat Inge de moeite heeft genomen om naar ons verhaal te luisteren en super blij dat onze Co het goed doet op Fibra. Daarom voor ons niets anders!

Veel liefs van Co onze fjord en Yvonne en Sam

Yvonne en Sam
Fjord Co

Ik heb enorm veel geprobeerd, helaas werkte niet veel. Tot ik Fibra anti-itch crème probeerde. Het werkte perfect!

Susanne
& Duck

Een super paardenvoer met veel structuur erdoor. Compleet, laag in zetmeel en zonder melasse en toegevoegde suikers. Mijn paarden vinden het heerlijk en zien er super uit. Eindelijk een voer waar een paard ook lang mee bezig is. Ik voer het nu enkele maanden en het bevalt zeer goed. Super!

Katy

Katy

De Fibra Anti-itch crème werkt super! Geen jeuk meer en alle wondjes zijn weg! Niets werkte maar deze crème werkte binnen een week. Blije pony en blij baasje!

Nicole Vos
eigenaresse Diesel

Inmiddels heb ik veel lesklanten die Fibra voeren aangezien ze tegen dezelfde problemen aanliepen als ik . Tot nu toe allemaal tevreden gebruikers!

Een aantal jaren geleden had mijn merrie redelijk vaak last van mok en schuurde haar staart en soms haar manen. Ik kreeg van verschillende kanten te horen dat schimmels daar vaker last van hadden of dat ze staart en manen eczeem had. Maar ik ging zelf meer de link leggen met het voer wat ze kreeg, brokken en kuilgras. Hoe vetter het kuilgras of hoe meer het weiland bemest was hoe sneller ze mok kreeg of ging schuren en haar manenkam hard werd.

Ik ben toen bij een holistische arts geweest en die adviseerde mij haar van de brok af te halen en haar hooi te geven. Mijn stalhouder vond dat maar onzin maar ik kon de link wel leggen. Uiteindelijk heeft deze dierenarts insuline resistentie geconstateerd en hebben we haar daarvoor een supplement gegeven. Aangezien ze te snel at ben ik lucerne gaan bijvoeren maar toendertijd had je deze alleen met melasse dus ging ze weer schuren en werd haar hals weer te hard. Tot dat ik aanraking kwam met Fibra!

Aangezien ik met mijn paard op een behoorlijk niveau rij moet ze natuurlijk wel goed en compleet voer krijgen! Nou binnen een paar dagen zag ik al verschil de mok ging weg en schuren van staart en manen incl een harde manenkam waren al snel verleden tijd! Inmiddels is de mok en het schuren inclusief de harde manenkam allang verleden tijd. Inmiddels heb ik al wat aardig wat lesklanten die Fibra zijn gaan proberen aangezien ze tegen dezelfde problemen aanliepen als ik . Tot nu toe allemaal tevreden gebruikers!"

Alice Zijlstra-Hijmering
gecertificeerd en gediplomeerd Western en Centered Rider instructrice

Alice Zijlstra-Hijmering

Deze crème werkt echt super! Sinds ik de crème gebruik staat Withney super rustig in de wei, zonder constant te rollen en met haar hoofd te schudden. Volgend seizoen gebruik ik het zeker weer!

Annemiek
en Withney

Paco heeft lever, nier en darm problemen. Ik kreeg het advies om Fibra te gaan voeren. We zijn nu enkele weken verder en naast dat hij het super lekker vind gaat het enorm goed met hem!

De acupuncturist kan nu ook weer in zijn buik prikken, wat voordat we begonnen met het voeren van Fibra Premium niet lukte! Het gaat super met hem en ik ben enorm blij met Fibra!

Petra Agten
Eigenaresse Paco

Petra
eigenaresse Paco

Over de Fibra Anti-itch crème kan ik alleen maar zeer lovend zijn. Binnen een paar dagen zag ik grote verandering bij mijn shetlander, die al tien jaar extreme zomereczeem heeft. De wonden genezen enorm snel, hij is zijn onrust tijdens de knutten uren kwijt en hij lijkt veel relaxter. Ik sta echt versteld van het resultaat.

Manon
& Kuifje

Mijn paard is nu een rustige kauwer door Fibra.

Op aanraden van Alice Zijlstra-Hijmering heb ik een proefzakje geprobeerd en daarna bij het verdeelpunt in Houten 2 balen Fibra Premium besteld. Ik wil even zeggen hoe mooi het is om je paarden te zien veranderen van schrokkende brokkeneters in rustige kauwers door de Fibra. Veel succes!

Luz

De jeuk verdwijnt snel met de Fibra Anti-itch crème, de huid geneest sneller en haar haren groeien sneller terug. Pas had ze, door een inschattingsfout van onze kant, heel haar buik stuk geschuurd. Direct de crème er op gesmeerd, de jeuk ging weg en na een week kwam de vacht al terug. Dat konden we mooi vergelijken omdat ze ook een wondje op haar bil had. Daar zat na 4 weken nog geen haren op, terwijl op haar buik echt na een dikke week al haargroei te zien was.

In haar manen werkt het ook fijn. Gelukkig schuurt ze ook daar helemaal niet meer. Normaal gesproken had ze nu al geen manen meer gehad maar nu heeft ze een volle bos.

Haar voer was al aangepast (van de brok naar de muesli), maar we gaan over op het Fibra Anti-itch voer en hopen dat dat net het laatste duwtje is.

Maar vooral het uitblijven/snel verdwijnen van de jeuk zijn we al heel blij mee!

Warme groet
Nancy

Nancy
en Faye

Wij hebben 2 pony's waarvan onze arabier allergisch reageerde op biks. Hij was erg mager en wat ik ook extra gaf, hij kwam niet aan.

Er zijn bij ons op stal een aantal paardeneigenaren die Fibra voeren, zo ben ik aan jullie gekomen. Ik moet zeggen dat ook zijn karakter (het is een arabier) rustiger is geworden door te stoppen met biks. Hij is inmiddels ook weer aangekomen! Daarom heb ik besloten om ook onze andere pony van de biks af te halen. Ze krijgen nu onbeperkt kuil en een halve kilo Fibra. En dit gaat super!

Heidie

Het duurde even maar de Fibra Anti-itch crème doet erg goed zijn werk! Hij schuurt niet meer en zijn huid is weer zacht. Echt niemand kon ons tot nu toe een goede oplossing bieden, dus we zijn jullie nu al heel dankbaar!

Ellen
eigenaresse PRE Aludo

Vorig jaar heb ik een paar maanden gewerkt op een stal in IJsland. Het was helemaal niet de bedoeling maar ik ben daar verliefd geworden op een enorm leuke ijsco, Snúður, welke nu bij mij hier in Nederland in de achtertuin staat. Ik vind het natuurlijk helemaal super dat ik hem over heb kunnen laten komen vanuit IJsland, maar zo’n ‘emigratie’ is zeker niet niks voor een paard en heeft grote impact; zijn afweer is eerst verminderd door de reis en hij moet natuurlijk wennen aan zijn totaal nieuwe omgeving en met name aan het andere klimaat hier in NL. Deze factoren dragen bij aan dat hij een verhoogde kans heeft op zomereczeem. Het is dus belangrijk hier rekening mee te houden in de keuze voor zijn voer.

Daarnaast is het IJslandse paard een sober ras en hebben ze niet veel voer nodig, maar voldoende vitaminen en mineralen is wel belangrijk. Ik zocht dus voor Snúður een compleet en uitgebalanceerd voer op een zo natuurlijk mogelijke basis. Het was een hele puzzel maar uiteindelijk kwam ik uit bij Fibra. Ik voer het nu al een tijd en vind het echt super voer, ben er enorm over te spreken! De structuur en samenstelling van Fibra is heel goed en het ruikt ook erg lekker. Gelukkig ik ben niet de enige die er zo over denkt, Snúður vindt het heerlijk en doet het er erg goed op. Hij kijkt elke dag uit naar zijn portie Fibra!

Lysanne Jansma

Lysanne
Eigenaresse Snúður

De Fibra crème bevalt heel goed. Lars heeft echt profijt van Fibra Anti-itch crème. Ik zie nu al weer manen komen op plekken die hij helemaal had open geschuurd. Tevens is een plekje op zijn bil helemaal dicht.

Eigenaresse Lars

Fibra voeren bevalt mij uitstekend. Mijn paarden doen het er goed op. Mijn insuline resistente American Paint horse merrie is enorm verbeterd sinds ik Fibra voer. De voertest bij de holistisch dierenarts gaf een positief resultaat op Fibra waar allerlei andere voeders een negatieve uitslag gaven. Groetjes Nicole

Nicole
en Tayler

Ik gebruik de crème nu ongeveer een week bij mijn paard. Helemaal geweldig! Ze heeft zich niet meer geschuurd al na de eerste dag gebruik. Ik heb al jaren werkelijk alle smeersels en supplementen geprobeerd, voor honderden euro's, maar ze bleef zich schuren aan manen (helemaal eraf), staart en onder de buik. Ze is nu veel rustiger en alleen dat al vind ik fijn. De manen beginnen gelukkig weer een beetje bij te groeien. Ik ben helemaal blij!

Claudine
en Wenoah

Ik vind het geweldig voer; Paard geniet er intens van! De mest is perfect en haar hoeven zien er prachtig gezond uit! Ze heeft een glanzende huid (met appeltjes) super conditie en altijd blij als de voeremmer met Fibra er aan komt! Wil geen ander voer meer!

Sabine
Eigenaresse Bell

Graag wil ik mijn ervaring hier kwijt over de Fibra Anti-itch crème. Toen ik begon met smeren

verdwenen de korsten en iets later begonnen de haren terug te groeien. Dat blijft nog steeds goed gaan en ondertussen is de staart al een stuk gegroeid. Ik ben echt zo super blij dat mijn paardje zich weer helemaal fijn kan voelen zonder jeuk!

Roxanne
& Buck

Ik ben dik tevreden met Fibra! Mijn merrie had al bijna een jaar last van haar darmen maar wat het precies was konden we niet vinden. Haar mest was goed alleen kwam er de hele dag door vies bruin vocht uit.

Sinds we zijn begonnen met Fibra (Anti-itch) heeft ze er nu nog hoog uit 2 dagen last van als we een nieuwe baal hooi hebben.

Ook heeft denk ik de Anti-itch er voor gezorgd dat het gene wat de korstjes op zijn benen veroorzaken bij mijn merrie uit haar lichaam zijn. Dit heeft me 6 weken gekost omdat die er helemaal onder zaten. Maar nu al 6 weken helemaal schoon en schilfers vrij. En oké, je voert er wat meer van en misschien is het iets duurder maar ik hoef geen supplementen of wat dan ook toe te voegen waardoor ik uiteindelijk goedkoper uit ben!

Marion de Mooy
& Kiss Me

De crème is fantastisch! Ik had vorig jaar de dierenarts erbij moeten halen. Ik heb mijn paard nu een jaar en toen ik haar net een paar maanden had begon ze al haar manen eraf te schuren. De korsten stonden op haar hals, en haar staart was van de bovenkant ook kaal...

Dit jaar een exceemdeken gekocht, omdat ik het niet nog een keer wilde...maar ik vind het ( mijn gevoel ) zo zielig als ze met die hitte met zo'n ding om staan. Maar goed dat was dan niet anders...tot mijn vriendin me getagd had in jullie bericht van de crème. Ik dacht niets te verliezen, maar het zal wel weer één van de vele "anti jeuk" dingen zijn. Maar toch blijven we proberen. Hahaha!

Maar eigenlijk gelijk al na het smeren stopte ze ook met het schuren!! Ze is een fries x andalusier dus ze heeft echt prachtige manen! Mijn hoop om die weer terug te zien is weer helemaal terug! Super bedankt voor het maken en verkopen van dit product!

Ik heb het meteen ook doorgeven aan nog wat mensen waarvan hun paarden ook schuren!

O en het voer vind ze heerlijk! Gewone lucerne laat ze eigelijk liggen, eet ze alleen de biks eruit. Maar dit wordt helemaal opgegeten!

Sabrina
eigenaresse Kelsi

Mijn paard verslikt zich snel. Hij had veel last van voernijd waardoor hij de brokken veel te snel op at

Ik heb navraag gedaan waar wij altijd brokken kopen en zij adviseerde mij om Fibra te gebruiken . Sinds ik dat geef eet hij veel rustiger en moet hij goed kauwen . Sinds ik fibra gebruik heeft hij geen last meer gehad van verstoppingen. Valentijn glanst ook enorm en ziet er voor zijn bijna 17 jaar geweldig uit! Ben er dus erg tevreden over Fibra!

Ursula
eigenaresse Valentijn

Ik ben erg blij dat Fibra Anti-itch zijn werk doet! Had van alles geprobeerd maar zonder succes.

Carolina

Mijn paard heeft geen eczeem, maar schuurde wel zijn manen, en at af en toe mest in de wei. Sinds het voeren van Fibra is zijn ontlasting erg veranderd, zijn manen kriebelen lang niet meer zo erg, en hij is boordevol energie.

Ik denk dus dat het goed uitpakt voor hem 🙂

Sanne
en Maximus

Vorig jaar kwamen we erachter dat mijn verzorgpony aan behoorlijk zomereczeem lijd en de eerste stappen werden genomen.

De eerste zalf die we er op smeerden leek zijn werk niet goed te doen. Het verbeterde iets, maar niet veel. Iets veel later in het seizoen kwam ik via via bij Fibra Anti-itch crème terecht. Op goed geluk toch een potje gekocht (ondanks dat het al laat in het seizoen was), en dat leek toen toch al goed te helpen! Dit jaar direct met Fibra begonnen toen we de eerste wonden aantroffen, en wat een prachtig resultaat geeft het! Vorig jaar schuurde ze zich nog helemaal open, maar dit jaar heeft ze, ondanks wat plekjes, er helemaal geen last meer van! Ze schuurt wel, maar ze schuurt zich niet meer open. Waar ze vorig jaar de staart en manen kam helemaal open had geschuurd, is nu alles zo goed als heel! Madam is een stuk rustiger en vrolijker en we zijn zover dat we dingen kunnen ondernemen! Zo fijn!

Onwijs dankbaar dat Fibra bestaat!"

Yara
verzorgster Norah

Even een berichtje omdat ik zo ontzettend blij ben met jullie voer! Sinds ik mijn Friese merrie Fibra Anti-itch voer en wat ziet ze er fantastisch uit! Haar vacht glimt mooi, geen witte schilfers meer en ze heeft energie voor 10!

Ik merkte altijd met ander voer dat ze sloom werd zodra er veel suikers in het voer zaten, ook stond ze dan gauw te jeuken omdat ze daar gevoelig voor is! Sinds ik Anti- Itch voer is dit allemaal verdwenen!

Zelfs wanneer we les hebben heeft ze aan het eind nog power over, waar ze eerst bijna naar stal gedragen moest worden! Haha!

Echt top!

Met vriendelijke groet

Heaven

Heaven
eigenaresse Cato

Helemaal super werkt de Fibra Anti-itch crème! Mijn haflinger schuurt helemaal niet meer, vanaf de eerste dag al niet meer dat we deze crème gebruiken!

Yvonne
en Haflo

Na 2 jaar lang Fibra Premium te hebben gevoerd heb ik 4 zakken Fibra Anti-Itch aangeschaft om eens een keer de lever te ondersteunen het lichaam te reinigen. Nu heeft mijn paard al jaar en dag het probleem dat zijn verteringsgestel niet lekker werk, dunne mest, gevoelig voor andere darmproblemen en niks leek daar tegen te werken. Nu had ik gelezen dat Fibra Anti-itch de oplossing zou kunnen zijn en wat blijkt, hij heeft eindelijk normale mest en gedraagt zich als een jonge god! Ik blij, hij blij!

Wendy Wildschut

De crème bestrijdt de eczeemsymptomen beter dan enig ander product dat ik heb gebruikt!

Margriet
& Jildou

In 1 woord top voer!

Na een slechte start als veulen, en veel meegemaakt te hebben in zijn leven, bleef Mighty altijd een beetje achter lopen. Hij was telkens wel gezond maar niet helemaal optimaal zoals ik hem wilde hebben. Vooral zijn lichamelijke groei ging vele malen langzamer dan zijn mentale groei. Dit zorgde ervoor dat Mighty regelmatig niet lekker in zijn vel zat. Erg jammer, want het is een ontzettend lief en leuk paard met een ontzettend eerlijk en fijn karakter.

 

In maart 2019 ontdekte ik Fibra Anti-itch. De Premium kende ik al en aangezien ik altijd bezig ben met zorgen dat Mighty goed in zijn vel zit speelt goed voer natuurlijk ook een belangrijke rol! De Anti-itch sprak me vooral aan omdat het heel veel bestanddelen bevat die goed zijn voor het paardenlijf, de spijsvertering en de darmflora. Zodra Mighty niet lekker in zijn vel komt te zitten, heeft dat bij hem vooral invloed op zijn maag en darmen. Verder sprak me erg aan dat de speciale toevoegingen zorgen voor een schoner lichaam wat Mighty heel goed kon gebruiken.

 

Sinds maart 2019 ben ik de Fibra anti-itch gaan voeren. Ik voer niet helemaal de aanbevolen hoeveelheid per dag omdat hij er opeens gigantisch rond van werd. Hij krijgt er 3 scheppen van per dag. Binnen een week merkte ik een ontspannen paard, een paard wat goed zijn voldoening heeft uit zijn voer en een vrolijk energiek paard. Mighty is in februari kreupel geraakt op onze oude stal en sinds ik de Fibra Anti-itch ben gaan voeren ging het herstel daarvan ook opeens super snel! Mighty maakt weer vreugde bokjes, speelt weer met andere paarden in de wei, heeft energie voor 10 maar is niet heet. Het is echt positieve energie die hij hierdoor heeft gekregen. Bovenal is hij blij, en dat is voor mij heel belangrijk om te zien.

 

De Fibra anti-itch heeft hem nu al zoveel goeds gedaan dat ik het blijf voeren zolang als hij het er goed op doet. En als dat zijn leven lang moet duren dan is dat maar zo. In 1 woord "top voer"!!

 

Roos en Mighty

Roos
en Mighty

Yeah de Fibra Anti-itch crème doet echt zijn werk! Afgelopen zomer haar staart en manen helemaal ingesmeerd en zie het resultaat. Vorig je was het echt heel erg, bijna tot bloedens toe!

Alvera
eigenaresse Zamira

Wat een top spul is het zeg! Ik ben helemaal enthousiast over de Fibra Anti-itch crème! Heb iedereen in mijn omgeving het al aangeraden! Smeer het om de dag in, echt op de staart wortel en op de haaraanzet bij de manen, door middel van scheiding maken. Zie het verschil!

Kaylee

Ook het product, Fibra, sloot aan bij onze ideeën.

De pony’s van de Manege zonder Drempels zijn koudbloeden (tinkers en haflingers), dus hebben weinig voer nodig. Ze lopen onder een huifbed, wat betekent dat ze alleen maar hoeven te stappen wat niet veel energie kost. Veel paardenvoer hebben ze dus niet nodig, maar ze moeten wel voldoende vitaminen en mineralen krijgen. De pony’s lopen in een paddock paradise; ze lopen 24 uur buiten en krijgen veel hooi uit slowfeeders, zodat ze lang kunnen kauwen.

We zijn lang zoekende geweest naar goed krachtvoer; voor ons is het belangrijk dat ze niet te dik worden, bovendien zijn een paar van onze paarden gevoelig voor bevangenheid.

Op een gegeven moment kwamen we in contact met Inge; haar kennis over paardenvoeding sprak ons enorm aan. Ook het product, Fibra, sloot aan bij onze ideeën: ze moeten er goed op kauwen. De pony’s doen het er goed op; ze zien er fantastisch uit en zitten lekker in hun vel."

Manege Zonder Drempels wil kinderen en volwassenen met Ernstig MeervoudigeBeperkingen (EMB) plezier en ontspanning bieden door huifbedritten te verzorgen en appartementen in te richten voor vakanties van hen met hun ouders en/of begeleiders.

Ernstig Meervoudig Beperkte kinderen en volwassenen zijn vaak niet in staat om zelfstandig op een paard te zitten. De huifbedden van de Manege zonder Drempels zijn speciaal voor hen ontworpen door Johan Roelofsen. In een rijdend frame lopen twee paarden naast elkaar. Direct boven de paarden is een ligdoek gespannen dat hun ruggen net raakt. Hierdoor is er direct contact tussen de berijder en de paarden. Het voelt warm aan en het ruikt lekker en het stimuleert allerlei lichaamsfuncties. Bovendien zorgen de medewerkers van Manege zonder Drempels voor een goede positionering en ondersteuning van het lichaam. De willekeurige bewegingen van de paardenruggen zorgen voor een ontspannende massage.

Manege Zonder Drempels

Lees meer op de website: www.manege-zonder-drempels.nl

Manege zonder Drempels

Sinds ik in het bezit ben van mij 2 haflingers, ben ik al opzoek naar goed paardenvoer. Iets wat gezond en lekker is. Zonder al die extra toevoegingen van suikers die er niet in horen. Al die jaren miste ik iets aan hun, het was het allemaal net niet. Ze oogde suf, dof, lui en waren wat aan de volle kant.

Na een super goed advies van Inge ben ik begonnen met het voeren van Fibra Premium. Na ruim 1 week merkte ik al dat ze al een heel stuk fitter en vrolijker waren en de buiken stonden minder op ontploffen na het land. Na een week of 2 begonnen ze ook weer meer energie te krijgen (fitter), ze zijn gaan glanzen als nooit te voren, en al een heel stuk minder vol in buik en kont.

Voor mijn haflingers het perfecte voer! Geen melasse, en geen toegevoegde suikers,gewoon lekker, super gezond!

Groetjes Diantha

Diantha
en haar 2 haflingers

Ik heb eerst een baal besteld om te testen. In één woord geweldig

Ik ben ongeveer een half jaar geleden begonnen met het voeren van Fibra Premium na zijn buik operatie. Mijn pony Amigo is in juli vorig jaar geopereerd aan zijn buik vanwege een verstopping. Toen hij terugkwam op stal, wilde ik hem paardenvoer geven waar hij niet te dik van zou worden. Het is en blijft immers een Haflinger; hij hoeft maar te kijken naar eten en hij is dik, bij wijze van spreken. Tot een vriendin mij attendeerde op Fibra Premium.

Ik heb nu eerst een baal besteld om te kijken hoe dat hij het vond. Nou, in één woord geweldig. Hij stond na zijn operatie op slobber en hooi, dus voor hem was het fantastisch dat hij langer dan een minuut in zijn voerbak zat. Ik voerde hem voor zijn operatie altijd een ander structuurrijk product maar dat vond hij niet altijd lekker en daarvan bleef de helft in zijn bak liggen. Sinds ik hem Fibra voer, blijft hij netjes op gewicht en zijn manen zijn er mooier en voller van geworden. Hij is nu aan het verharen. Vorig jaar zijn we weken bezig geweest voordat hij er doorheen was. Nu nog geen twee weken en hij heeft alles los gelaten en glimt als een glimworm. Nu voer ik hem drie keer per dag Fibra Premium met wat winterpeen. Hij blijft het heerlijk vinden. Op de foto Amigo's maatje die Fibra ook heerlijk vindt!

 

 

 

Annemiek van Alphen
en haar haflinger Amigo
1
Hoi, vertel waar kan ik je mee helpen?
Powered by