Nieuw verdeelpunt in Veendam!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Nieuw verdeelpunt van ons paardenvoer stelt zich voor!

Je kunt bij haar onze Fibra Premium, Anti-itch en Anti-itch crème op afspraak ophalen.

Hoi, mijn naam is Linda Ackermann, 27 jaar en samen met mijn vriend, 3 pony’s en 2 katten wonen wij in Veendam.

Toen ik nog een klein meisje was wist ik al dat ik later een beroep wilde gaan doen waar ik met dieren kon gaan werken en nu bestaat mijn leven eigenlijk helemaal in teken van dieren. Ik ben namelijk dierenartsassistente van beroep geworden.

Ik heb mij als Fibra verdeelpunt aangemeld omdat ik zelf hele goede ervaring heb met het voer. Mijn oude shetlander heeft namelijk zomereczeem én de ziekte van cushing. Toen hij het een tijd heel zwaar had ben ik de Anti-itch gaan voeren en toen knapte hij weer heel erg op.

De jeuk ging weg en ik had weer een blije pony!

Helaas ging ik een tijd later verhuizen waardoor er geen verdeelpunt meer in de buurt was. Nu we helemaal zijn gesetteld ontstond het idee om zelf verdeelpunt te worden.  In het noorden zijn er nog niet heel veel en zo kan ik nog meer mensen helpen om hun paarden en pony’s gezond te houden.  

Kan ik iets voor jou betekenen als verdeelpunt? Neem dan alvast contact met mij op. Vanaf 30 januari kun je op afspraak Fibra bij mij op komen halen.

Contactgegevens:

Egypteneinde 18

9645 LE Veendam

06-81940710

lindaackermann@hotmail.com

Vind een verdeler bij jouw in de buurt

Bestel eenvoudig en snel