\e07a

Fibra Paardenvoeders

Verdeelpunten

Unieke Fibra verdelers

Fibra is een uniek product en onze onze verdelers zijn dit ook!  Je vindt Fibra daarom vaak niet bij de grote commerciële winkels en ketens maar juist bij kleinschalige voerhandelaren, (pension) stallen, ruitersportwinkels of zelfs bij iemand aan huis. Het belang van onze verdelers ligt namelijk niet in de verkoopwinst maar meer in het geloof in Fibra en daarom willen ze het in hun regio beschikbaar stellen.

De prijs van Fibra is voor iedereen gelijk, of je nu een eindgebruiker of verdeler bent, iedereen betaalt € 12,10 voor Fibra Premium en €19,10 voor Fibra Anti-itch. Dit is de laagste prijs die wij kunnen hanteren om Fibra te kunnen produceren. We hebben hiervoor gekozen om Fibra voor een eerlijke prijs in de markt te zetten voor iedereen.

Natuurlijk moet de koper verzend- of transportkosten betalen bovenop de productprijs. Een particulier betaalt in verhouding meer verzendkosten dan een verdeler die meer baaltjes Fibra tegelijk afneemt. Zo ontstaat er ruimte voor een verdeler om een eigen marge te bepalen per baal. Zo ben je als particulier toch voordeliger uit om bij een te kopen en ben je niet afhankelijk van de vaste bezorgdagen.

Informeer van te voren dus even bij de verdeler van jouw keuze naar de prijs, zodat je weet waar je aan toe bent. Iedere verdeler is vrij in het bepalen van zijn eigen verkoopprijs en de prijzen kunnen dus variëren

Dit geldt niet voor de Fibra Anti-itch crème, daarvoor geldt een vaste verkoopprijs van €18,95 inclusief 21% BTW.

Geen verdeelpunt in de buurt?

We zijn continu bezig om onze landelijke dekking te verbeteren. Heb je geen verdeler in de buurt gevonden maar weet je misschien wel goed potentieel verdeelpunt? Geef het dan aan ons door.

Zelf verdeler worden?

Heb je interesse om zelf verdeler te worden dan horen wij dat graag. Neem dan contact met ons op!

Vind een verdeler bij jouw in de buurt

1
Hoi, vertel waar kan ik je mee helpen?
Powered by