Nieuw Fibra verdeelpunt Westervoort

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Hallo, ik ben Joëlle Damiana en ik stel mij graag voor als nieuw Fibra verdeelpunt. Met mijn bedrijf Dressuurproeven.nl ben ik met mijn nieuwe showroom/kantoor gevestigd in Westervoort gelegen aan de A12. Hier kun je op afspraak van maandag t/m zaterdag nu ook de producten van Fibra Paardenvoeders ophalen.

 

Over Dressuurproeven.nl
Op Dressuurproeven.nl kan je ten eerste terecht om overzichtelijk alle dressuurproeven in de disciplines van de paardensport te bekijken en te downloaden. Daarnaast vind je er leuke training tips om je training gevarieerd te houden.

Webshop
Dresuurproeven.nl is tevens een uitgebreide webshop voor ieder wat wils. Van klein tot groot zijn er vele artikelen zowel voor pony, paard als de ruiters. Een uitgebreid assortiment met vele bekende maar ook unieke merken. Wanneer je jouw Fibra balen komt ophalen kun je meteen andere benodigdheden shoppen voor je paard/pony of natuurlijk voor jezelf!

Bijvoorbeeld een prachtige paar Pioneer laarzen! Deze kan ik helemaal voor je aanmeten en er is veel keuze in leersoorten, modellen en afwerkingen.

Borduren, bedrukken en graveren
Ook kun je bij Dressuurproeven.nl terecht voor borduren, bedrukken en graveren. Zo kun je halsters, dekjes, dekens en kleding personaliseren en heb je al eens gedacht om een uniek cadeau te creëren door een foto of tekst in hout, steen of leer te laten graveren?

Persoonlijke service
Kortom bij mij is heel veel mogelijk! Ik sta voor persoonlijke service en kwaliteit, ben je ergens naar op zoek of heb je een vraag neem dan gerust contact op.

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten.

Tot gauw!

Met vriendelijke groet,
Joëlle Damiana

Joëlle Damiana met Zan

Bestel eenvoudig en snel