Nieuw gezicht

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Leuk dat je mij beter wil leren kennen!

Ik ben Anne Bezemer, net 29 jaar oud en kom uit Joppe (Gelderland). Al van kleins af aan ben ik opgegroeid met paarden en pony’s. Hoe kan het ook anders als je ouders elkaar tijdens het paardrijden op de manege hebben leren kennen en je nog voor je kon lopen op de paardenrug hebben gezet. 

Van shetlander hobbelen, Bixie-wedstrijdjes tot DE ponyclub het ”paardenvirus” is nooit meer weggegaan. De omgang met paarden en de paardensport is mijn passie & uitlaatklep en op dit moment ben ik in het trotse bezit van twee KWPN ruinen. Cees (springgefokt) en Hennessy (dressuurgefokt), beide heb ik als jong paard aangekocht en zelf opgeleid. Ik vind het ontzettend leuk om mijn paarden zo allround mogelijk te trainen: dressuur, springen, eventing, vrijheidsdressuur, langelijnen of heerlijk genieten in de natuur tijdens een buitenrit. 

 

Omdat mijn paarden en pony’s altijd thuis gestald hebben gestaan ben ik mij altijd heel bewust geweest van een passend voerbeleid. Van ruwvoer, weidegang tot het passende soort en hoeveelheid aanvullend voeder. Hierbij let ik bij mijn eigen paarden altijd erg op hun conditiescore en hoe ze zich in de wei en tijdens de training gedragen.  

Passie & werk combineren

Toen ik de vacature van Fibra tegenkwam wist ik meteen dat dit mijn kans was om mijn passie en werk weer te combineren. Het is voor mij een uitdaging om mensen te helpen, te informeren, goed te luisteren om zo tot het juiste voeradvies voor hun paard of pony te komen.

Er zijn tegenwoordig zoveel paardenvoer merken, soorten, supplementen en met het internet als informatie bron zie je als paardenliefhebber soms door de bomen het bos niet meer. 

Wanneer neemt commercie de overhand?  Daarom spreekt het mij erg aan om bij Fibra paardenvoer te werken, hier staat de gezondheid en de natuurlijk behoefte van het paard echt centraal!  

 

Bestel eenvoudig en snel