Nieuw verdeelpunt in Den Helder!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Hoi!
Wij zijn Martijn en Aranka Vermeulen. We kennen elkaar van vroeger waar we elkaar op de manege in Den Helder tegen zijn gekomen!  Nu vele jaren later zijn we al 21 jaar gelukkig getrouwd en hebben twee gezonden jongens.

Na een veel te lange pauze van 20 jaar zijn we dit jaar weer begonnen met rijden. Samen hebben we een hele knappe Friese dame, genaamd Saapke gekocht.

We rijden met haar recreatief dressuur, maar het liefst maken we heerlijke lange buitenritten door de duinen en over het strand!  Verder staat ze overdag lekker in het land met haar paardenvrienden.

 

Hoe zijn we bij Fibra gekomen?

Toen we Saapke kochten gaf de vorige eigenaar haar al Fibra.

Ze had vroeger namelijk last van zomereczeem en door haar onder andere Fibra te voeren is ze weer helemaal in topconditie gekomen. Wij vinden het heel belangrijk dat onze Friese knappert in goede gezondheid blijft en daarom zijn we haar Fibra blijven voeren.

 

Verdeelpunt Noord-Holland

Toen we erachter kwamen dat in de kop van noord Holland geen verdeelpunt was hebben we met Fibra contact opgenomen en nu zijn we zelf als verdeelpunt begonnen. Zo willen we Fibra makkelijker verkrijgbaar maken en mensen in de omgeving enthousiast maken.

Dus wil je het ook eens zien, voelen en ruiken en je paard laten proeven? Kom gerust een proefzakje halen om het te testen!

 

Fibra afhalen & bezorgen

Vanwege mijn werk ben ik veel onderweg in Noord-Holland. Hierdoor is het eventueel ook mogelijk Fibra te bezorgen en je kunt het natuurlijk ook op afspraak komen afhalen. Heb je interesse om Fibra bij ons af te nemen? Dan kun je ons vinden en bereiken via:

 

Martijn en Aranka Vermeulen

Bedrijfsweg 1 AE (op afspraak)
1785 AK Den Helder
0653657561
Martijn5@hotmail.com

Bestel eenvoudig en snel