Nieuw verdeelpunt in Waddinxveen!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Hoi allemaal,
Ik ben Sjaak Willemstein van DeDuurzameTuin.nl De webshop met duurzame producten voor mens, dier, tuin het huishouden!

Ik heb sinds 1985 t/m Juni 2021 een duurzaam hoveniersbedrijf gehad. Met dit duurzame hoveniersbedrijf heb ik diverse prijzen gewonnen op het gebied van duurzaamheid.

Mijn webshop DeDuurzametuin.nl

Nu richt ik mij volledig op mijn webshop en ik geef door het hele land lezingen en cursussen over duurzaam leven en de producten die je hierbij kunt gebruiken. Ook maak ik tuinontwerpen en zorg ervoor dat deze tuinen op een goede manier worden aangelegd.

Sinds 2015 is de webshop DeDuurzameTuin.nl in de lucht en hierbij ben ik begonnen met duurzame producten voor de bodem. Effectieve micro-organismen, Bokashi en schoonmaken met bacteriën waren de producten waar het om draaide. Nu is er een breed aanbod van ruim 500 artikelen die in 2022 moet uitgroeien tot circa 1000 producten.

Duurzaamheid voor paarden

De dieren- maar vooral de paardenwereld weet DeDuurzameTuin.nl inmiddels goed te vinden. Wil jij je weiland ook op een natuurlijk & duurzame manier verbeteren? Heb of wil je een waterpoel creëren met een goede waterkwaliteit waar je paarden ook echt uit kunnen drinken of wil je producten om het stalklimaat van je paard verbeteren? Dan vind je bij mij in de webshop alle producten die je nodig hebt. Weet je niet waar je moet beginnen?

Neem gerust contact op via info@deduurzametuin.nl

Fibra

Op verzoek van enkele klanten ben ik contact gekomen met Anne van Fibra paardenvoeders. Op voorraad is Fibra Premium, Fibra Anti-itch en Fibra Anti-itch crème.

Deze producten zijn via de webshop te bestellen. Maar natuurlijk is er ook een mogelijkheid om deze producten af te halen in ons nieuwe onderkomen aan de Mercuriusweg 5 K te Waddinxveen. De reacties op Fibra zijn uitermate positief en ik ben blij en trots dat ik de Fibra producten in mijn webshop heb kunnen opnemen. U kunt de Fibra producten eenvoudig bestellen via:  https://www.deduurzametuin.nl/product-categorie/merken/fibra/  

 

Afhalen of bestellen

U kunt dan kiezen om de producten af te halen of bij u thuis te laten bezorgen. Graag bij afhalen wel even contact opnemen van tevoren. 

Met vriendelijke groet,
DeDuurzameTuin.nl

Sjaak Willemstein 

Bestel eenvoudig en snel