Nu ook ‘s winters Anti-itch!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Wij hebben besloten om ook ’s winters Fibra Anti-itch te blijven produceren. De vraag naar de Anti-itch neemt ‘s winters steeds meer toe.

 

BELANGRIJK:  voer minimaal 2 maand in het jaar de Anti-itch NIET en vervang dan door de Premium. Het lichaam moet namelijk niet lui worden in het zichzelf reinigen of afhankelijk worden van de ondersteuning van Fibra Anti-itch.

 

De basis van Fibra Anti-itch is het zelfde als de Premium, beide voorzien in alle vitaminen, mineralen, spoorelementen en andere nutriënten die een paard nodig heeft naast voldoende ruwvoer. Aan de Anti-itch zijn veel bijzondere grondstoffen toegevoegd die actief afvalstoffen afvoeren, het lichaam reinigen, de darmflora optimaliseren, weerstand verhogen en ontstekings- en allergiereacties remmen, zoals mycotoxinebinders, biergist, levende gisten, betaglucanen, antioxidanten en omega 3.

Omdat de basis gelijk is kun je van de ene op de andere dag schakelen tussen de Premium en Anti-itch en andersom.

 

De verkoop van de Anti-itch zal in de winter lager zijn dan zomers waardoor het mogelijk is dat het iets langer bij ons op voorraad ligt en de houdbaarheid daardoor iets beperkter is zodra het bij jou komt. Informeer eventueel voordat je de bestelling plaatst naar de productie datum van de voorraad die wij hebben liggen.

Bestel eenvoudig en snel

1
Hoi, vertel waar kan ik je mee helpen?
Powered by