Review modellen gezocht

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Om Fibra onder de aandacht te brengen zijn we opzoek naar enthousiaste klanten die mee willen werken aan een review-shoot. Wil jij je ervaring met Fibra delen en hierbij mooie foto’s van jou en je paard ontvangen? Schrijf je dan in!

 

Wat kun je verwachten?

Fibra specialist Anne heeft geruime ervaring met paardenfotografie en zij komt bij je op stal (of op een andere geschikte locatie bij jou in de buurt) om foto’s te maken van jou en je paard(en)/ pony(s). Qua thema zal de band tussen jou en je paard/pony centraal staan en willen we jouw paard of pony op een natuurlijke manier in beeld brengen. Je paard/pony hoeft er dus niet ultiem getoiletteerd bij te staan maar natuur wel netjes verzorgt. Heb je eigen wensen en ideeën geef die dan gerust aan ons door.

De fotoshoot zal ongeveer 2/3 uurtjes in beslag nemen en van de foto’s die worden geschoten ontvang je zelf een selectie van minimaal 10 foto’s. Deze zijn in hoge resolutie, zonder logo en mag je dus voor alle mogelijke vergrotingen en uitingen gebruiken.

 

Review doel

Het gaat in de review om jouw persoonlijke ervaring met Fibra, hoe ben je met ons voer in contact gekomen en wat heeft het jou en je paard/pony gebracht? In overleg kun je een eigen tekst aanleveren, ”before” foto’s van je paard/pony of we gaan in gesprek en wij maken een tekst van jouw verhaal.

 

Waar worden de foto’s en de review voor gebruikt?

De tekst met de gemaakte foto’s zal op onze website een speciale rubriek krijgen en voor social-media (Facebook en Instagram) worden gebruikt. Alle gebruikte teksten en de gemaakte foto’s zullen voorafgaande van plaatsing aan je worden getoond en eventueel naar jouw wens worden aangepast. De foto’s die niet voor het review bericht gebruikt worden slaan we op in onze beeldmap voor eventueel later gebruik. Ook deze foto’s zullen we allemaal met je doornemen en alleen bij goedkeuring gebruiken.

Geen tijd?

Heb je geen tijd om mee te werken met een fotoshoot maar wil je wel je ervaring delen?

Dan kun je altijd contact met ons opnemen en je verhaal opsturen!

Natuurlijk is een review op Facebook of via de webshop ook van harte welkom.

Interesse om review-model te worden? Meld je dan vrijblijvend aan via het onderstaande formulier en dan nemen we contact met je op.

Inschrijving Fibra modellen

  • Locatie voor de fotoshoot
  • Kun je alvast wat vertellen over je paard(en)/pony(s) en je ervaring met Fibra?
  • Heb je al een idee/wens voor de fotoshoot dan horen we dat graag:
  • Voeg hier eventueel een foto of foto's toe van je paard/pony:
    Sleep bestanden hierheen of
  • We zullen op dit e-mailadres contact met je opnemen om verdere afspraken te maken. Je ontvangt in ieder geval binnen een week reactie met meer informatie!

Bestel eenvoudig en snel

1
Hoi, vertel waar kan ik je mee helpen?
Powered by