Selecteer een pagina
In de zoektocht naar een compleet voer wat laag is in suikers en zetmeel kwam ik Fibra tegen!

Sinds vorig voorjaar ben ik begonnen met het voeren van de Anti-Itch en de Anti-Itch Balancer omdat mijn Belgisch trekpaard ineens begon te schuren. In de zoektocht naar een compleet voer wat laag is in suikers en zetmeel kwam ik Fibra tegen en ik ben hier zeer tevreden over! Het schuren is gestopt en, belangrijker nog, niet meer terug gekomen. Wel heb ik haar de eerste periode ook behandeld met de Anti-Itch crème wat zichtbaar verlichting gaf. In de wintermaanden heb ik de Premium gevoerd en nu het voorjaar weer begint gaan we weer over op de Anti-Itch. Ook onze oude fjord van 26 doet het heel goed op dit voer, waar hij door tandproblemen niet meer voldoende ruwvoer op kan nemen wordt dit nu mooi aangevuld met de premium en ook hij eet het graag en doet het er goed op.

Ik ben Fibra tegengekomen omdat ik goed voer zocht voor mijn PRE merrie

Ik ben Fibra tegengekomen omdat ik goed voer zocht voor mijn PRE merrie die niet meer wou eten en heel slecht in haar vel zat. Ik voer het nu een paar weken maar ze knapt zo enorm goed op! Ze ziet er gezond uit, haar manen groeien weer mooi snel en gezond aan, ze gaat ook weer glimmen en is veel blijer! Ook mijn andere 2 paarden genieten er echt van!

Hij is een erg kieskeurige eter, maar vindt dit heerlijk!

Ik voer nu een paar weken de Fibra Premium en ik ben er super blij mee! Hij staat altijd te wachten met zijn hoofdje over de staldeur tot ik zijn voer geef. Hij is een erg kieskeurige eter, maar vindt dit heerlijk!

1 2 3 24