Roos
en Mighty

In 1 woord top voer!

Na een slechte start als veulen, en veel meegemaakt te hebben in zijn leven, bleef Mighty altijd een beetje achter lopen. Hij was telkens wel gezond maar niet helemaal optimaal zoals ik hem wilde hebben. Vooral zijn lichamelijke groei ging vele malen langzamer dan zijn mentale groei. Dit zorgde ervoor dat Mighty regelmatig niet lekker in zijn vel zat. Erg jammer, want het is een ontzettend lief en leuk paard met een ontzettend eerlijk en fijn karakter.

 

In maart 2019 ontdekte ik Fibra Anti-itch. De Premium kende ik al en aangezien ik altijd bezig ben met zorgen dat Mighty goed in zijn vel zit speelt goed voer natuurlijk ook een belangrijke rol! De Anti-itch sprak me vooral aan omdat het heel veel bestanddelen bevat die goed zijn voor het paardenlijf, de spijsvertering en de darmflora. Zodra Mighty niet lekker in zijn vel komt te zitten, heeft dat bij hem vooral invloed op zijn maag en darmen. Verder sprak me erg aan dat de speciale toevoegingen zorgen voor een schoner lichaam wat Mighty heel goed kon gebruiken.

 

Sinds maart 2019 ben ik de Fibra anti-itch gaan voeren. Ik voer niet helemaal de aanbevolen hoeveelheid per dag omdat hij er opeens gigantisch rond van werd. Hij krijgt er 3 scheppen van per dag. Binnen een week merkte ik een ontspannen paard, een paard wat goed zijn voldoening heeft uit zijn voer en een vrolijk energiek paard. Mighty is in februari kreupel geraakt op onze oude stal en sinds ik de Fibra Anti-itch ben gaan voeren ging het herstel daarvan ook opeens super snel! Mighty maakt weer vreugde bokjes, speelt weer met andere paarden in de wei, heeft energie voor 10 maar is niet heet. Het is echt positieve energie die hij hierdoor heeft gekregen. Bovenal is hij blij, en dat is voor mij heel belangrijk om te zien.

 

De Fibra anti-itch heeft hem nu al zoveel goeds gedaan dat ik het blijf voeren zolang als hij het er goed op doet. En als dat zijn leven lang moet duren dan is dat maar zo. In 1 woord "top voer"!!

 

Roos en Mighty