Yvonne en Sam
Fjord Co

In mei 2011 kochten wij onze fjord een ruin van toen 4 jaar. De verkoopster vertelde eerlijk dat hij zomers veel last heeft van knutmuggen.

Maar we waren op slag verliefd en namen dat voor lief. Eenmaal thuis moest hij nog een tijdje op stal staan waar hij behoorlijk schuurde. Zijn staart was bovenop behoorlijk beschadigd en zijn manen waren ook niet onbeschadigd. Toen hij naar het land ging zat hij wel eens bovenop zijn kont te schuren. Echt zielig......

Ik en mijn dochter namen ons voor om er alles aan te doen om hem beter in zijn vel te krijgen. We hebben heel internet afgestruind en kwamen toch wel tot de ontdekking dat je met een deken een hele hoop kan doen. Maar ook voeding is een heeeel belangrijk aspect. Ik weet niet meer hoe ik er bij kwam maar opeens zag ik Fibra en kreeg ik mailverkeer met Inge. Zij vertelde mij dat ik het best eerst met Fibra Anti-Itch kon beginnen en daarna Fibra Premium. Ik zal je vertellen, Co onze fjord vond het heerlijk voer, het ziet er ook prima uit. Hij knapte echt op! En toen het weer zomer werd hadden wij een fjord met staart en manen. Als hij op land gaat krijgt hij van te voren Fibra Anti-Itch en als hij van land af komt Fibra Premium. Wij zijn super blij dat Inge de moeite heeft genomen om naar ons verhaal te luisteren en super blij dat onze Co het goed doet op Fibra. Daarom voor ons niets anders!

Veel liefs van Co onze fjord en Yvonne en Sam