Alice Zijlstra-Hijmering

Inmiddels heb ik veel lesklanten die Fibra voeren aangezien ze tegen dezelfde problemen aanliepen als ik . Tot nu toe allemaal tevreden gebruikers!

Een aantal jaren geleden had mijn merrie redelijk vaak last van mok en schuurde haar staart en soms haar manen. Ik kreeg van verschillende kanten te horen dat schimmels daar vaker last van hadden of dat ze staart en manen eczeem had. Maar ik ging zelf meer de link leggen met het voer wat ze kreeg, brokken en kuilgras. Hoe vetter het kuilgras of hoe meer het weiland bemest was hoe sneller ze mok kreeg of ging schuren en haar manenkam hard werd.

Ik ben toen bij een holistische arts geweest en die adviseerde mij haar van de brok af te halen en haar hooi te geven. Mijn stalhouder vond dat maar onzin maar ik kon de link wel leggen. Uiteindelijk heeft deze dierenarts insuline resistentie geconstateerd en hebben we haar daarvoor een supplement gegeven. Aangezien ze te snel at ben ik lucerne gaan bijvoeren maar toendertijd had je deze alleen met melasse dus ging ze weer schuren en werd haar hals weer te hard. Tot dat ik aanraking kwam met Fibra!

Aangezien ik met mijn paard op een behoorlijk niveau rij moet ze natuurlijk wel goed en compleet voer krijgen! Nou binnen een paar dagen zag ik al verschil de mok ging weg en schuren van staart en manen incl een harde manenkam waren al snel verleden tijd! Inmiddels is de mok en het schuren inclusief de harde manenkam allang verleden tijd. Inmiddels heb ik al wat aardig wat lesklanten die Fibra zijn gaan proberen aangezien ze tegen dezelfde problemen aanliepen als ik . Tot nu toe allemaal tevreden gebruikers!"

Alice Zijlstra-Hijmering
gecertificeerd en gediplomeerd Western en Centered Rider instructrice