Fibra Paardenvoeders

Verzendkosten en levering

Leverdagen en verzendkosten

Alle bestellingen tot en met 20 stuks binnen Nederland exclusief de waddeneilanden worden uitgeleverd op vaste dagen per provincie. Onze bezorger Frans neemt contact met jou op over de details van de levering. Bestel je voor 12.00 uur de dag voor de leverdag in jouw provincie, dan gaat de bestelling dezelfde week nog mee.

Bespaar op de verzendkosten bij de aankoop van 2 potten Fibra Anti-itch crème of 3 balen Fibra of meer!
Wanneer je twee of meer potten besteld betaal je tot 30 potten € 3,95  en bij  3 t/m 20 balen betaal je per baal €4,13 verzendkosten. Meer dan 20 balen worden op een pallet geleverd en hiervoor betaal je een vaste prijs van €64,15 

Bestellingen vanaf 21 stuks worden binnen 4 werkdagen geleverd op een pallet.

Op een volle pallet gaan 80 baaltjes Fibra. Wil je een volle pallet Fibra bestellen en potten Fibra Anti-itch creme, bestel dan maximaal 79 baaltjes Fibra, anders passen de potten creme er niet bij op.

Bestellingen uit België en Duitsland worden binnen 6 werkdagen geleverd. Pallets in België en Nederland worden standaard met kooiaap geleverd, in Duitsland niet. Uiteraard is dit wel mogelijk maar geldt er een toeslag. 

Tijdens feestdagen kunnen de leverdagen anders vallen, houd deze pagina in de gaten!

Download hier de verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland. Genoemde bedragen voor de eilanden en Belgie en Duitsland zijn exclusief 21% BTW. 

Fibra hanteert een andere prijsstelling en verdelerssysteem dan gebruikelijk is. Wij vinden dat de prijsstelling eerlijk en transparant moet zijn. Wil je meer lezen over hoe wij dat doen? Lees dan verder onderaan deze pagina.

Maandag: Brabant en Limburg

Dinsdag: Drenthe, Groningen, Friesland en Flevoland

Woensdag: Overijssel en Gelderland

Donderdag: Utrecht en Noord-Holland

Vrijdag: Zeeland en Zuid-Holland

 

Prijsstelling Fibra

Fibra streeft een eerlijke prijsstelling na voor eindverbruikers en verdelers. We zijn transparant in onze prijsstelling en leggen daarom graag uit hoe wij Fibra prijstechnisch in de markt zetten.

De prijs van 1 baal Fibra is voor iedereen gelijk, of het nou gaat om een eindverbruiker of verdeler, iedereen betaalt € 12,10 voor Fibra Premium en €19,10 voor Fibra Anti-itch. Dit is de laagste prijs die wij kunnen stellen om Fibra te kunnen produceren. Wij hebben hiervoor gekozen om Fibra voor een eerlijke prijs in de markt te zetten voor iedereen. Met deze prijsstelling houden we dus geen rekening met een marge voor de verdelers, verzendkosten, sponsoring, advertentiebudget en dergelijken.

Natuurlijk moet de koper verzend- of transportkosten betalen bovenop de productprijs. Een particulier betaalt in verhouding meer verzendkosten dan een verdeler die meerdere baaltjes Fibra tegelijk afneemt.

Verdelers zijn per baaltje daarom veel minder transportkosten kwijt dan wanneer een particulier bijvoorbeeld enkele balen Fibra bestelt in de webshop. Zo ontstaat er ruimte voor een verdeler om een eigen te bepalen marge per baal te rekenen. Zo is het voor een particulier vaak toch voordeliger om bij een Fibra verdeler een baaltje te kopen in plaats van het te bestellen in de webshop. Een verdeler is dus vrij in het bepalen van zijn verkoopprijs. (Dit geldt niet voor de Fibra Anti-itch crème, daarvoor geldt een vaste verkoopprijs van €18,95 inclusief 21% BTW)

Andere paardenvoerfabrikanten zetten hun voer met een hogere marge in de markt. Deze wordt gebruikt als de marge voor de dealer, voor marketing/ reclame, verzendkosten en een deel winst natuurlijk. Dat is ook de reden dat je van Fibra geen pagina’s reclame ziet in paardenbladen of op bijvoorbeeld sponsordekens. Marketing campagnes kosten enorm veel geld. Net als het groots opzetten van een dealersysteem is dit een enorme investering. Uiteindelijk is het de klant die dat betaalt en daar doen we niet aan mee!

 

Ons systeem is anders maar wel eerlijk en transparant!

1
Hoi, vertel waar kan ik je mee helpen?
Powered by