Fibra Paardenvoeders

Verdeelpunten

Unieke Fibra verdelers

Omdat Fibra een uniek product is zijn al onze verdelers ook uniek en erg belangrijk voor de verkrijgbaarheid van Fibra. Je vindt Fibra vaak niet bij de grote commerciële ketens maar juist bij kleinschalige voerhandelaren, (pension) stallen, ruitersportwinkels of bij iemand aan huis. De reden hiervan is dat onze verdelers niet in de eerste plaats een winstbelang hebben, maar geloven in onze producten en deze graag in hun regio beschikbaar willen stellen.

De prijs van Fibra is  voor iedereen gelijk, of je nu een eindgebruiker of verdeler bent, iedereen betaalt € 12,10 voor Fibra Premium en €19,10 voor Fibra Anti-itch. Dit is de laagste prijs die wij kunnen hanteren om Fibra te kunnen produceren. We hebben hiervoor gekozen om Fibra voor een eerlijke prijs in de markt te zetten voor iedereen.

Natuurlijk moet de koper verzend- of transportkosten betalen bovenop de productprijs. Een particulier betaalt in verhouding meer verzendkosten dan een verdeler die meer baaltjes Fibra tegelijk afneemt. Zo ontstaat er ruimte voor een verdeler om een eigen marge te bepalen per baal. Zo ben je als particulier toch voordeliger uit om bij een te kopen en ben je niet afhankelijk van de vaste bezorgdagen.

Informeer van te voren dus even bij de verdeler van jouw keuze naar de prijs, zodat je weet waar je aan toe bent. Iedere verdeler is vrij in het bepalen van zijn eigen verkoopprijs en de prijzen kunnen dus variëren

Dit geldt niet voor de Fibra Anti-itch crème, daarvoor geldt een vaste verkoopprijs van €18,95 inclusief 21% BTW.

Geen verdeelpunt in de buurt?

We zijn continu bezig om onze landelijke dekking te verbeteren. Heb je geen verdeler in de buurt gevonden maar weet je misschien wel goed potentieel verdeelpunt? Geef het dan aan ons door.

Zelf verdeler worden?

Heb je interesse om zelf verdeler te worden dan horen wij dat graag. Neem dan contact met ons op!

Vind een verdeler bij jouw in de buurt

1
Hoi, vertel waar kan ik je mee helpen?
Powered by