Nieuw verdeelpunt in Klein Zundert!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Ik ben Ilse Sap, 43 jaar en sinds mijn 8ste een eigen pony en die liefde is nooit meer overgegaan…. nooit zijn de paarden uit mijn leven verdwenen!
Momenteel ben ik de trotse eigenaar van 3 schitterende PRE paarden (Spaans) en 3 shetlanders.

Ik voer zelf Fibra aan mijn Spanjaarden aangezien dit zo’n mooi, uitgebalanceerd voer is wat het dichtste bij de natuur staat en toch alle elementen bevat wat ze nodig hebben. Mijn Spaanse hengst begon wat jeuk te vertonen toen ik nog ander voer gaf, toen ben ik bij Fibra itch uitgekomen en de jeuk was meteen weg. Ik ben er heel blij mee, de paarden doen het er heel goed op, ze zitten super goed in hun vel en worden zo’n 5 dagen in de week getraind. Ik houd de paarden aan huis zo natuurlijk mogelijk, 24/7 buiten met schuilstal en diverse ondergronden. Daarom wilde ik juist ook zo natuurlijk mogelijk voeren en ben ik bij Fibra uitgekomen.

 

Voor mij geen ander voer meer!

Wil je het ook eens zien, voelen en ruiken en je paard laten proeven? Kom gerust een proefzakje halen om het te testen….

Ik weet zeker dat je meteen verkocht bent net als ik!!!

Voer je al Fibra en wil je het bij mij komen afnemen? Dan kun je mij vinden en bereiken via:

Hulsdonkstraat 12
4882 JM
Klein Zundert

06-55323721

Ilsesap07@gmail.com

Groetjes Ilse

Bestel eenvoudig en snel