Fibra Balancer met laagste zetmeel en suiker!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Wanneer je een Balancer voert is het vaak één van de belangrijkste criteriums dat deze weinig zetmeel en suiker bevat en alle vitamines en mineralen welke je paard nodig heeft. Kies dan voor onze Fibra Premium Balancer!  Wanneer je namelijk op www.voervergelijk.nl zoekt komt onze Balancer naar voren met het laagste zetmeel en suiker percentage. Bekijk het hier!

Maar 3,2% zetmeel en suiker in totaal!

Omdat de Balancer graanvrij is en met name lijnzaad, lijnzaadschilfers, zonnepitschilfers, lijnzaadolie, sojahullen en een premix bevat is het heel laag in suiker en zetmeel. Toch is gebleken dat paarden en pony’s de Premium Balancer heel smakelijk vinden. Wil je dit testen bij jouw paard? Bestel dan hier  een proefzakje Premium Balancer. Meer weten over de samenstelling klik dan dan hier! 

Voeradvies Fibra Premium Balancer

Wanneer je de Premium Balancer voert hoef je ook maar een kleine hoeveelheid te geven. Voor volwassen paarden en pony’s is de advieshoeveelheid 40 gram per 100 kg streefgewicht. Voor een paard van 600 kg is dit dus maar 240 gram per dag. Dat zijn maar twee en een half maatbekertje vol per dag.

Ruwvoermix

Omdat het een hele kleine hoeveelheid is eten paarden en pony’s de Balancer natuurlijk wel snel op. Wil je de opnameduur verlengen meng de Premium Balancer dan met onze bijpassende Ruwvoermix. Dan kun je de hoeveelheden zo afstemmen zodat het perfect aansluit op de individuele behoefte van je paard!

Persoonlijk voeradvies

Wil je persoonlijk advies ontvangen voor jouw paard of pony? Vul dan ons voerformulier in, dan hebben wij meteen een goed totaalplaatsje en kunnen we je optimaal advies geven.

Voerformulier invullen!

 

 

Bestel eenvoudig en snel