Nieuw Zeeuws verdeelpunt stelt zich voor!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Mijn naam is Rachel Blok. Ik ben 35 jaar en moeder van 4 fantastische kinderen. Wij hebben al 17 jaar onze paarden aan huis staan en ik mag mij al net zo lang de eigenaar noemen van mijn merrie Sunny. Naast mijn eigen bedrijf in marketing advies is dat best pittig, maar ik geniet nog steeds iedere dag van onze paarden.

Ik zeg paarden, want naast de eerder genoemde merrie, hebben we ook nog twee fantastische shetjes: Victor en Fernando. Victor wordt fanatiek gereden door mijn dochter en haar nichtjes, Fernando is een kleine draak die er vooral voor de gezelligheid bij staat. Daarnaast hebben we nog een drietal pensionpaarden. Ze staan met z’n allen als een kleine kudde op een kleinschalig Paddock Paradise, waar ze heel de dag lekker rond kunnen struinen.

Hoe ik bij Fibra terecht kwam

De reden dat ik zelf negen jaar geleden overgestapt ben naar Fibra is dat de kleinste van het stel, Fernando, altijd erg gevoelig was op zijn darmen. Vaak een opgeblazen buik, dunne ontlasting en koliek klachten. Na net een keer te vaak de dierenarts erbij te hebben gehad moest het echt anders! Ik ben op zoek gegaan naar een krachtvoer dat veel beter bij de spijsvertering van een paard past en zo kwam ik uit bij Fibra. Nu, zoveel jaar later, heeft Fernando deze klachten nooit meer gehad!

Verdeelpunt Fibra

In die negen jaar heb ik geleerd dat Fibra nog veel meer voordelen heeft, die natuurlijk allemaal mooi meegenomen zijn! Zo wees mijn tandarts me er laatst ook nog op dat het goede gebit van al mijn paarden ook samenhangt met het soort aanvullend voer dat ik geef. Het is natuurlijk fijn dat ze hun aanvullend voer niet meer in twee tellen ‘inhaleren’, maar veel langer aan het kauwen zijn. Goed voor de spijsvertering, maar dus ook voor de tanden en kiezen!

Ik wil jullie als paardeneigenaren in onze mooie regio van dienst zijn door Fibra lokaal te verkopen. Ik hoop dat ik jullie binnenkort mag verwelkomen en dat jullie de weg naar de Korte Koedijk snel weten te vinden. Tot snel!

Contact 

Ben jij geinteresseerd om bij mij Fibra af te komen nemen? Ik ben bereikbaar telefonisch of via de app bereikbaar op het nummer 0627504850 of je kunt een mailtje sturen naar rblokenbaas@gmail.com

Bestel eenvoudig en snel