Primeur: Limburgs verdeelpunt stelt zich voor!

Fibra Paardenvoeders

 

Naar nieuwsoverzicht

Wat leuk dat je een kijkje neemt om mij te leren kennen! Graag vertel ik wat meer over mijzelf, mijn pony’s en mijn bedrijf Zephill Equestrian.

 

Ik ben Anna en omdat mijn pony’s Zeph, Noortje en Sammy dol zijn op Fibra en ik het een heel mooi product vindt leek het mij leuk om Fibra verdeelpunt te worden.

Daarbij was er in de buurt van Limburg nog geen verdeelpunt en wil ik de producten van Fibra graag toegankelijker maken voor iedereen.

Ook heb ik sinds kort een eigen webshop in ruitersportartikelen, ZepHill Equestrian. Deze dankt haar naam aan mijn New Forest Pony “Voorzorgs Zephanja” (oftewel; Zeph). Al sinds 2012 mijn grote liefde en we zijn een onafscheidelijk duo. Zeph is inmiddels 24 jaar oud en met pensioen, maar gaat nog steeds graag mee naar de bossen bij ons om de hoek om daar door de heuvels (Hills) te draven. 

 

Zeph’s beste vriendin is een kleine zwarte shetlander genaamd Noortje (voluit Dinorah van Maxet, maar dat kan niemand fatsoenlijk uitspreken) en sinds kort heeft de kleine kudde er een derde lid bij: de bonte pony Sammy.

Ben je benieuwd wat ik als verdeelpunt voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om alvast contact op te nemen. Vanaf 16 november kun je op afspraak Fibra bij mij ophalen en neem ook alvast een kijkje in de webshop!

Speciaal voor Fibra hebben we namelijk een kortingscode gemaakt. Met deze code ontvang je 15% korting bij je eerste bestelling in de webshop! 

 

Bestel eenvoudig en snel